Rabu, 25 Ogos 2010

Interview

Baca tajuk kat atas tu mesti dh tau kan?? Ya.. Aku ada interview lg..hehe.. Lepas dh dekat 2 minggu menyepi tanpa sebarang interview, kelmarin aku dpt email dr jobstreet dipanggil interview kat -Quest apa ntah- kat bayan bay koi 6.00 ptg esok.. Lewatnya 6 ptg?? Tu la pasai.. Org nk ready bukak posa time tu (mcm aku masak ja haha) .. Rupanya interviewer aku tu skrg ada kat kulim so plg awai pun koi 6 ja bleh.. Ikut je la nk wat cammana kan..hehe..
Kelmarin jugakhadee mintak resume aku utk diforwardkan ke Tunas Muda.. K.nor pun dh forward resume aku ke company -aku x igt nama-.. Dan kelmarin jugak aku dpt reply dari -sytronic kot- (dpt dr ann) n dia tgh set tarikh untuk interview.. Semuanya datang bertubi-tubi, insyallah ada rezeki kat mana2 ni.. Thanks to all yg suka tolong aku especially Hadee n K.nor yg men rekemen2 ni, jugak Ann n Fexa yg hari2 dok antaq link job vacancy kat aku..hehehe..

Harap2 interview akan datang ni aku bleh lepas.. Mcm yg b4 ni, aku ada prob sket dgn telinga, mcm semua org tau la kan.. Skrg pun still prob lg.. Time interview aku x brapa nk dgr sgt apa org tu tanya.. Bila berkali-kali x dgr, aku trus jd down la.. Aku pun xtau yg aku ni jawab apa yg diaorg tanya atau aku jawab benda lain..haha.. Adoi nasib2..

Dah 2 malam beturut2 aroung 3 a.m. tu aku mula hilang balance.. Aku xleh nk gerak byk2 sgt.. Aku akan bgn klu nk p toilet ja itu pun melelong but still bleh jln lg, alhamdulillah.. N mcm biasa bila baring pun rasa katil mcm nk terbalik, nk tdo pun payah la.. Last night, lepas jd tu aku tdo, bgn sahur tu still pening sampai la aku nk tdo balik lepas subuh.. Alhamdulillah pagi td bgn sume ok ja.. Dh la xdak org kat rumah td.. Klu aku xleh gerak pakai demam n kaku atas kali je la..hehe.. Aku takut satu hari aku bgn2 pagi, aku dh xleh nk berdiri sendiri, xleh nk jalan sendiri.. Harap2 x jd sampai camtu la ye.. Amin..

4 ulasan:

  1. huh! smpai ke situ lak pk.... tu la... tak penah hiraukan kesihatan sendiri since dulu... hmmm tape la tu semua dugaan... masing2 pun ade dugaan masing2... pi la carik specialist..mane tau membantu... pe2 pun... take care ye cik aserap....

    BalasPadam
  2. Haha.. Skrg ni mcm la jaga sgt.. Specialist pun dh jumpa.. Specialist diam ja..haha..
    Tq ye cik dayah.

    BalasPadam
  3. losing balance? 1 dlm 10 bley jd cmatu.
    jg kesihatan, jaga pemakanan..
    health for a lifetime..take care ur self, and remember, u still have beloved families and frens to care off.

    BalasPadam
  4. Siapakah tanpa nama ni?? hehe.. Anyway tq..

    BalasPadam